Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tehetségnap 2024

Tehetségnap 2024

A kótaji István Király Baptista Általános iskola diákjai és tanárai, valamint a meghívott szülők különleges eseményt ünnepelhettek 2024.06.05-én: a tehetségnapot, amely lehetőséget biztosított a tanulók számára, hogy bemutathassák különleges tehetségüket, egész tanévben elért kimagasló eredményeiket szüleik számára, ezzel is erősítve az iskolai közösséget.

A tehetségnap gazdag előadásokkal várta a meghívottakat. Az alsós gyerekek néptánca, színi előadása magával ragadta a nézőket.  Szavaltak, meséltek, énekeltek a gyerekek az év során elért versenyeredmények felsorolása közben. Tanulóink számtalan tehetségterületen bizonyítottak. Ezek közül a sport talán a legkedveltebb, ezt a diákolimpiákon való sikeres szereplésekkel támasztották alá. Az iskola diákjai kiemelkedően teljesítettek több sportágban: labdarúgás, fekvenyomás, floorball.

A tudományok, a robotika, a LEGO-Education innovatív lehetőségeit is kihasználták az év során a pedagógusok, s a meghirdetett versenyeken a gyerekek meg is állták a helyüket, amiért szintén büszkék vagyunk rájuk.

Az előadások mellett a diákok kézműves alkotásait is megtekinthették az érdeklődők. A rajzkiállítás során számos tehetséges tanuló munkáját lehetett megcsodálni.

Az esemény végén a diákok és szülők egyaránt elégedetten nyilatkoztak, pozitív visszajelzéseket adtak. A szülők büszkék voltak gyermekeik teljesítményére, és hálásak voltak az iskolának, hogy ilyen lehetőségeket biztosít. A diákok örömmel meséltek a rendezvény végén élményeikről és sikereikről.

A kótaji István Király Baptista Általános Iskolában megrendezett tehetségnap minden szempontból gyümölcsözőnek bizonyult. A diákok lelkesen vettek részt a programokon, a szülők büszkén figyelték gyermekeiket, az iskola pedig ismét bebizonyította, hogy elkötelezett a tehetségek felkarolása és a közösségépítés mellett.

GALÉRIA