Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Matematika verseny

2016.03.17.-én matematika versenyen vettek részt iskolánk tanulói. A II. Rákóczi Ferenc Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben már 3. alkalommal hírdette meg a többfordulós levelezős matematika versenyét. A versenyre jelentkező baptista iskolák 145 tanulója nevezett összesen. Intézményünk 13 tanulója döntött úgy, hogy szívesen foglalkozik matematikai problémákkal, szívesen old meg szabadidejében gondolkodtató matematikai feladatokat. A visszaküldött két levelezős forduló alapján kilenc tanulónk nyert meghívást a Tégláson megrendezésre kerülő döntőbe.

5.-6. évfolyamon a 27 döntős közül a dobogós 3. helyezést érte el Kiss Levente Péter 6. a osztályos tanulónk. Szabó Írisz Sarolta 6.a osztályos tanulónk 4., míg Batta Kíra Petra 6.b osztályos diákunk 6. helyen végzett. Drenyóczki Martin 6.a, Sipos Ivett 5.a, Nagy Péter 5.a, Rácz Péter 5.a, Kövér Máté 5.a osztályos gyerekek a középmezőnyben értek el eredményt. 7.-8. évfolyamon a 15 fős döntőbe egy tanulónk kvalifikálta magát. Vincze Bálint Barnabás 8.b osztályos, aki a 8. legtöbb pontot érte el.

Az elért eredmények, a gyerekek visszajelzései azt mutatják, érdemes ezt a versenyt továbbra is a tehetséggondozó program kínálati palettáján tartani.

Köszönjük a verseny szervezését!

Gratulálunk a versenyző gyerekeknek és szüleiknek!

Köszönettel a felkészítő tanárok: Szikszay István Zoltánné  

                                           Varga Viktória