Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szüreti vigasságok 2019 13.

Intézményünk, a kótaji István Király Baptista Általános Iskola, aktívan részt vett a kilencedik alkalommal megrendezett „Szüreti mulatságok” hagyományőrző rendezvényen. A vigadalom a felújított Ibrányi-Fráter-kúria mesés környezetében zajlott.

Már kora reggel hangos zeneszó és szorgos kezek munkája verte fel a csendet. A rendezvényen sátort díszítettünk, ebédre magyaros gulyást főztünk, finom süteményeket sütöttünk. Standunkon őszinte örömmel fogadtuk tanítványainkat, szüleiket, iskolánk partnereit. Tanulóink szabadidejének hasznos eltöltéséhez kézműves foglalkozásokkal járultunk hozzá, melynek alapanyagául kidobásra ítélt anyagokat használtunk fel. Az egész napos jó hangulatról a szervezők gondoskodtak. A színpadon egymást követték a különböző műsorszámok. Közöttük bemutatkoztak iskolánk 6. és 7. osztályos diákjai, valamint az aerobik csoport tagjai. Műsorukkal elvarázsolták a közönséget.

A mozgás, a zene, az önfeledt szórakozás hatotta át az egész napot.

Nem tértünk haza üres kézzel. Dobogós helyezést értünk el a sátordíszítésben, süteménysütésben, főzésben. Gyönyörű napot zártunk, sok új élménnyel gazdagodtunk!

 

GALÉRIA