Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tehetségnap 2019

Tehetségnap

 

   Színes, eseményekben gazdag napjuk volt május 24-én az István Király Baptista Általános Iskola tanulóinak és vendégeiknek Kótajban!

   Kiválóan akkreditált tehetségpontként a tehetségnap első részében a különböző tehetségterületek büszkén számoltak be sikereikről, elért eredményeikről. A közönséget a néptáncos és aerobikos gyerekek színvonalas előadása szórakoztatta.

   Tanulóink a Honfoglalás projekt keretén belül több héten keresztül élményszerűen, játékos formában ismerkedtek meg elődjeink szellemi és tárgyi hagyományaival, történelmi emlékeivel. Ennek zárásaként minden évfolyam bemutatta a projektben végzett tevékenységét, kiállítást rendeztek az elkészített munkadarabokból, tárgyakból! A gyerekek elégedett, sokrétű véleménye, a kreatív kivitelezések bizonyították a projekt sikerességét. A harmadikos tanulók honfoglalásról szóló táncos jelenete zárta a délelőttöt.

Programjaink sikerességét bizonyította a gyermekek csillogó tekintete, megelégedett mosolya, mely boldogsággal töltötte el a pedagógusokat!

GALÉRIA