Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szüreti vigasságok 2017

 

Intézményünk, a kótaji István Király Baptista Általános Iskola, aktívan részt vett a kilencedik alkalommal megrendezett „Szüreti mulatságok” hagyományőrző rendezvényen. A vigadalom a felújított Ibrányi-Fráter-kúria mesés környezetében zajlott.

Már kora reggel hangos zeneszó és szorgos kezek munkája verte fel a csendet. A rendezvényen sátort díszítettünk, ebédre magyaros gulyást főztünk, finom süteményeket sütöttünk. Standunkon őszinte örömmel fogadtuk tanítványainkat, szüleiket, iskolánk partnereit. Tanulóink szabadidejének hasznos eltöltéséhez kézműves foglalkozásokkal járultunk hozzá. Kreatív pedagógusok keze nyomán szebbnél szebb festett arcok, csillámtetkók születtek.

Az egész napos jó hangulatról a szervezők gondoskodtak. A színpadon egymást követték a különböző műsozámok. Közöttük bemutatkoztak iskolánk 6. és 7. osztályos diákjai, valamint az aerobik csoport tagjai. Műsorukkal elvarázsolták a közönséget.

A mozgás, a zene, az önfeledt szórakozás hatotta át az egész napot.

Nem tértünk haza üres kézzel. Dobogós helyezést értünk el a sátordíszítésben, süteménysütésben, főzésben. Gyönyörű napot zártunk, sok új élménnyel gazdagodtunk!

Fotó: keletfoto.hu, iskola

GALÉRIA