Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Nyílt nap az iskolában 2017

Nyílt nap az iskolában

 

Már hagyomány intézményünkben, hogy a szülők minden tanév novemberében a nyílt tanítási napon betekintést nyerhetnek iskolánk oktató-nevelő munkájába. Fontos ez az esemény számunkra a hatékony, közös együttműködés szempontjából.

A nagycsoportos korú óvodások szüleikkel, óvó nénijükkel az első osztályokban pillanthatnak be az iskolások mindennapi életébe, ahol a vendég gyerekek aktívan bekapcsolódhatnak a tanítási órákba. Részt vállalhatnak azokban a feladatokban, melyeket a tanítók életkori sajátosságaikat figyelembe véve terveznek meg.

Intézményünk jól felszerelt, infrastrukturális feltételekkel rendelkező gyermekbarát iskola. Változatos munkaformákat alkalmazva igyekeznek a nevelők a gyerekeket bevonva érdekes, hangulatos tanítási órákat tartani alsó és felső tagozaton egyaránt.

A szülőkkel való találkozások, különböző fórumok lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy iskolánkat bemutassuk, vonzóvá tegyük a hozzánk érkező tanulók számára.

Igényesen kialakított, tiszta környezet, szeretetteljes közeg várja a gyermekeket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vendégek pozitív élményekkel távozhassanak, s jó hírünket vigyék az iskola falain túlra.

Évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a látogatottság aránya magas, a szülők érdeklődőek.

Köszönjük, hogy velünk és gyerekeikkel töltöttek egy napot!

                                                                                                  Az iskola nevelőtestülete

 

GALÉRIA