Üdvözöljük iskolánk weboldalán

„Hálás vagyok” 2018

„Hálás vagyok”

Ha azt halljuk, hálaadás, a legtöbb embernek Amerika, a pulyka, nagy lakoma jut eszébe. A hálaadás valóban egy észak-amerikai ünnep. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért Istennek. A hála azonban ennél több: érzületben, gondolatban, szavakban, tettekben kifejeződő válasz. Az Isten kegyelmét, jóságát, áldásait megtapasztaló hívő ember válasza.

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola november 29-én tartotta hálaadó ünnepségét. Az iskola tanulói zöldség-gyümölcs szimbólumokra írták hálaadó gondolataikat, amelyeket a nap kezdetén osztályonként elhelyeztek a paravánokra. Ezek ékesítették az ünnepi helyszínt, ahol 10 órától az 5.a és 5. b osztályos tanulók szívmelengető ünnepi műsorát tekinthették meg az iskola tanulói és a tisztelt vendégek. A gyerekek színvonalas műsora után Szabó Balázs gospel zenész varázsolt egy fergeteges hangulatú koncertet a színpadra. Az ünnepi délelőtt záró akkordjaként az osztályok kézműves foglalkozás keretein belül beszélgettek tovább a hála magasztos érzéséről.

Reméljük, hogy a mai nap üzeneteként a jelenlévők szívből jövő hálájától és szeretetétől napról napra jobb lesz a világ.

                                                                              az István Király Baptista Általános Iskola nevelőtestülete

GALÉRIA