Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Jótékonysági bál az István Király Baptista Általános Iskolában

Jótékonysági bál az István Király Baptista Általános Iskolában

 

2019. novemberében hagyományteremtő céllal rendezett először jótékonysági bált az István Király Baptista Általános Iskola. A rendezvény óriási sikert aratott a kótaji közösség körében, ám a következő évek járványügyi és gazdasági helyzete útját állta a további mulatságoknak.

Idén azonban mindenki nagy örömére 2023. október 14-én nem csak a közel 200 fős vendégsereg öltözött díszbe, hanem az iskola tornaterme és aulája is.

A kellemes időjárás, a színpompás természeti adottságok ősszel is lehetőségeket biztosítanak az utazásra, ezért is lett az utazás a jótékonysági bál témája. A nyolcadikos diákok magával ragadó bécsi keringője nyitotta meg az estét. A 3. a és b osztály a Mambo Italiano című számra készített koreográfiájával egy hamisítatlan olasz világba kalauzolta a vendégeket. Prokop Katalin tanárnő Rúzsa Magdi Adu ász című dallal szórakoztatta a közönséget. Ezt követően hangzott fel Korda György örök slágere, a Reptér, melyre fergeteges táncot lejtettek az iskola dolgozói. Az ünnepi műsor zárásaként A Pál utcai fiúk című musical betétdala, a Mi vagyunk a Grund hangzott el, amit a tanárok és diákok közösen énekeltek.

A finom vacsora jóízű elfogyasztása után a Nyírségi lavina zenekar húzta a talpalávalót. Éjfélkor tombolasorsolás következett sok-sok ajándékkal, köszönhetően az önzetlen felajánlásoknak.

GALÉRIA