SZABÓ BALÁZS KONCERT

2016. november 25., 06:26

SZABÓ BALÁZS KONCERT

 

Az adventi időszak közeledtével 2016. november 21-én Szabó Balázs énekes látogatott el iskolánkba.

Szabó Balázs a hazai kortárs gospel zenei élet egyik legjelesebb képviselője, aki igen nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően fiatalos, lendületes, mégis őszinte, szívvel-lélekkel előadott dalainak, amelyek szövegét és zenéjét is Balázs írja. Zenei stílusát a gospel, a funky és a pop-rock jegyek ötvözése jellemzi.

Balázzsal már találkoztunk november 02-án, Budapesten az Arénában, ahol Mező Misivel és iskolánk tanulóival is fellépett. Az elsősök a koncert előtt ismerkedhettek meg az énekessel.

Balázs elvarázsolta a közönséget. Az előadott dalok a legtisztább emberi érzésekről szóltak: a szeretetről, az egymás iránt érzett tiszteletről, barátságról, szerelemről, a földi élet múlandóságáról. Az énekes előadás közben több alkalommal megénekeltette a közönséget, akik szinte folyamatos tapssal buzdították őt. A szívvel-lélekkel előadott dalok magukkal ragadták a gyerekeket.  A refrén sorait egy emberként énekelték. Mindenki nagyon jól érezte magát. A műsor végén a gyerekek autógrammot kaphattak.

A szeretet ünnepéhez közeledve igazán nagy lelki feltöltődést nyújtott a koncert felnőtt, gyerek számára egyaránt. A gyerekek és pedagógusok nevében köszönjük az értékes előadást.

 

 

SZABÓ BALÁZS KONCERT