Nyílt tanítási nap

2016. november 17., 19:12

Nyílt tanítási nap az iskolában

 

Az idei tanévben, 2016.november 17-én tartottuk Nyílt tanítási napunkat. A hagyományokhoz híven a hozzátartozók betekinthettek az intézményben folyó oktató-nevelő munkába. Megtapasztalhatták, gyermekük hogyan kapcsolódik be az óra folyamatába, képet kaptak iskolai teljesítményéről. Pedagógusaink tanácsokkal látták el őket, hogyan segíthetik otthoni felkészülésüket.

A vendégek az órák közti szünetben megtekintették az őszi dekorációból összeállított kiállításunkat, a nyári táborról készült képes beszámolót és az alsó tagozatos rajzverseny győztes munkáit.

Nagy örömünkre a nagycsoportos gyerekek és szüleik is megtiszteltek bennünket. A tanító nénik úgy szervezték az órákat, hogy az apróságokat is bevonták a munkába. Nagy lelkesedéssel rakosgatták a színes korongokat, s a többiekkel együtt odaadóan mondták az ismert mondókákat.

Ismét megtapasztalhattuk, hogy a szülők bizalommal fordulnak problémáikkal a nevelők felé, aktív közreműködői az iskolai rendezvényeknek, így szülő és gyermek elégedetten távozott a nap végén.

                                                        Az iskola tantestülete