Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Legózhat az egész iskola!

Legózhat az egész iskola!

 

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola tanulói április 8-án vették birtokukba azokat a pályázat útján nyert hatalmas LEGO - csomagokat, melyet a LEGO Manufacturing Kft. képviseletében Székelyföldi Zoltán adott át az intézménynek.  

Egy olyan jövő felé tartunk, ahol már az egészen kis gyermekek is okoseszközök segítségével fedezik fel a világot, segítségükkel találnak maguknak újabbnál újabb elfoglaltságot. Az adomány nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy a gyerekszobák polcairól ne tűnjenek el a hagyományos, klasszikus játékok, köztük a LEGO sem. Fontosnak tartjuk megőrizni, kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket, hiszen a LEGO nem csak játék, hanem remek eszköz is a különböző készségek, a kreativitás, a logikus gondolkodás fejlesztéséhez. Segítségükkel erősödik tanulóink közösségi szerepe, de mint „Tehetségpont”–nak, új távlatokat nyithat a kiemelkedő tehetségek gondozása terén is.

            Legózás közben pedig higgye azt a gyermek, hogy ő csak játszik. „De mi tudjuk, mire megy a játék. Arra, hogy e világban otthonosan mozgó, eleven eszű, tevékeny ember váljék belőle.” (Varga Domokos)

 

                                               az István király Baptista Általános Iskola nevelőtestülete

 

                                  

 

 

 

GALÉRIA