Családi - és egészségnap

2015. május 16., 00:00

2015. május 16-án nagyszabású rendezvénynek adott otthont iskolánk. Az évek óta hagyományos Családi napot az egészségnappal egészítettük ki.

Több helyszínen zajlottak az események, mindenki választhatott érdeklődésének megfelelően. A nagyszínpadon küzdő-és önvédelmi sportokkal, zumba és táncbemutatóval ismerkedhettek a résztvevők.

A nap folyamán változatos programokat kínáltunk kicsiknek, nagyoknak egyaránt: arcfestés, kézműves foglalkozás, ugráló csacsi, lovas kocsikázás, lufi hajtogatás.

A felnőttek előadásokon tanácsokat kaptak, hogyan maradhatnak egészségesek, mit kell tenniük ennek érdekében. Az előadók a test és a lélek harmóniájára, Steiner József missziós lelkész pedig a hit és egészség kapcsolatára hívta fel az érdeklődők figyelmét.

Az idén is lehetőség nyílt arra, hogy véradáson segítsünk embertársaikon. Az egészségi állapotuk iránt érdeklődők egész nap ingyenes szűrővizsgálaton vehettek részt. Aki nyitott az új dolgokra egészséges és finom ételeket kóstolhatott, ismerhetett meg.

Ez alatt a szorgos kezek elkészítették a bográcsokban az ebédet, amit jóízűen fogyasztott el gyermek, szülő, nevelő együtt, s közben kötetlen, jó hangulatú beszélgetések zajlottak.

Népes tömeg várta a színpadon fellépő sztárvendégeket. A 4 For Dance produkciója méltó zárása volt ennek a napnak!

A rengeteg előkészület, szervezés és fáradozás meghozta gyümölcsét, hiszen a vendégek elégedetten, jókedvűen tértek haza!

 

                                                                                              az iskola nevelőtestülete

 

 

 

 

 

 

 

Családi - és egészségnap