„Szüreti vigasságok” - Falunap

2015. szeptember 19., 18:30

„Szüreti vigasságok”

Az őszi betakarítási munkák megkezdésével elindultak megyeszerte a falunapok is. Kótajban is megrendezésre került e nagyszabású program a szőlő és a vigasság jegyében.

E hagyományőrző rendezvényen intézményünk, az István Király Baptista Általános Iskola is aktívan részt vett. Az együtt végzett munka örömével, közösségformáló erejével az évszaknak megfelelő hangulatú sátort díszítettünk, ebédre magyaros gulyást főztünk. Standunkon őszinte örömmel fogadtuk tanítványainkat, szüleiket, iskolánk partnereit. A gyerekek szabadidejét kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, lufi figurák hajtogatásával igyekeztünk teljessé tenni.

Az egész napos jó hangulatról a szervezők gondoskodtak. A színpadon folyamatosan zajlottak a különböző műsorok. Közöttük bemutatkoztak iskolánk diákjai is. A 4.a osztály tanulói matróztáncukkal, a néptáncos lányok pedig tiszta énekhangjukkal, összeszokott mozdulataikkal varázsolták el a közönséget.

A főzőversenyben a férjek csapata idén is lefőzte a zsűrit, s a süti sütő kategóriában is tudtunk dobogós helyezést elérni. Gyönyörű napot zártunk, sok új élménnyel gazdagodtunk!

                                                                                                         

az iskola nevelőtestülete

„Szüreti vigasságok” - Falunap