Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gála

Iskolánkban, az István Király Baptista Általános Iskolában első alkalommal került megrendezésre az a nagyszabású Gálaműsor, mely tehetséges tanulóink bemutatkozására adott lehetőséget. Gyerekek, pedagógusok, szülők izgatottan készültek a nagy napra.

A műsor első részében a „Gyöngyhalász” Országos Baptista Ki mit tud?-on és a Babszem Jankó Baptista Mesemondó Versenyen eredményesen szereplő gyerekek mutatkoztak be. Előadásával volt aki Álomországba, míg mások Meseországba repítettek el bennünket.  A 3. osztályos matrózok tánctudásukról adtak számot.  Napközis tanulóink nagy lelkesedéssel mutatták be a megtanult népi játékaikat. A Gézengúzok ötödikes tanulókból álló színjátszó csoportja Weöres Sándor: Csalóka Péter című darabjával lépett fel. Igazi színészpalántákként, nagy beleéléssel adták elő a közönségnek, hogyan teszi bolonddá Csalóka Péter a gazdag, de buta bírót. Néptáncos lányaink karikázó, míg a fiúk botos tánccal kápráztatták el a közönséget.

Zárásképpen az 1. osztályosaink tehettek esküt, így lettek igazi István Királyos növendékek.

A gálaműsort egy közös éneklés zárta: az előadók és a közönség együtt énekelte a Szeretet nem fogy el sosem című dalt Pintér Bélától.

            Az esemény arról tanúskodott, hogy a kótaji István Király Baptista Általános iskolában rengeteg lehetőség van a tehetségek fejlesztésére, kibontakoztatására.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Jövőre is mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

                                                                                  az iskola nevelőtestülete

 

GALÉRIA